קציצות דגים ג'קי אזולאי באירועי יום האישה

קציצות דגים של ג'קי אזולאי מדג מסוג בקלה. כל המרכיבים טריים, ללא קופסאות שימורים. מתכון מטריף שאתם חייבים לנסות בבית.

קציצות דגים ג'קי אזולאי

קציצות דגים ג'קי אזולאי

המצרכים לקציצות הדג:

דג בקלה
פטרוזיליה
כוסברה
1 ביצה
פירורי לחם
שום קצוץ
שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה
כורכום

הוראות הכנה:

#1 לטחון את דג הבקלה בבלנדר
#2 נוסיף את תערובת הדג וכל שאר המצרכים ( עם הידיים ולא בבלנדר)
#3 נערבב היטב עד איחוד המרכיבים.
#4 ניצור כדורים מתערובת קציצות הדגים

את הקציצות אפשר ליצור בצורות שונות : בצורת כדור עגול, אליפסה או קבבונים. לסיר עם מים חמים נכניס את הקציצות שיצרנו.

לצפייה לחצי על הסרטון

המצרכים לרוטב קציצות הדגים:

שום קצוץ שנשאר מהקציצות
שמן רגיל ולא שמן זית
עגבניות טריות בערך 3 – חתוכות לרבעים
1 גמבה אדומה

הוראות הכנה לרוטב:

#1 בסיר רחב נשים שמן רגיל ונוסיף את השום הקצוץ
#2 בבלנדר נטחן את העגבניות, הגמבות

נשפוך את התערובת לתוך הסיר

#3 נוסיף מעט מלח לרוטב
#4 נוסיף טיפה כמון ופפריקה מתוקה
#5 נוסיף מעט כורכום ופלפל שחור
#6 נוסיף גרגירי חומוס מושרים
#7 נוסיף עלי כוסברה
#8 נבשל כ-10 דקות עד שהוא מבעבע
#9 נעביר את הקציצות לסיר

ונחכה עוד עוד 10 דקות עד שיהיה מוכן