קציצות דגים של ג'קי אזולאי מדג מסוג בקלה. כל המרכיבים טריים, ללא קופסאות שימורים. מתכון מטריף שאתם חייבים לנסות בבית.

קציצות דגים ג'קי אזולאי
המצרכים לקציצות הדג:
דג בקלה
פטרוזיליה
כוסברה
1 ביצה
פירורי לחם
שום קצוץ
שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה
כורכום
הוראות הכנה:
#1 לטחון את דג הבקלה בבלנדר
#2 נוסיף את תערובת הדג וכל שאר המצרכים ( עם הידיים ולא בבלנדר)
#3 נערבב היטב עד איחוד המרכיבים.
#4 ניצור כדורים מתערובת קציצות הדגים
את הקציצות אפשר ליצור בצורות שונות : בצורת כדור עגול, אליפסה או קבבונים. לסיר עם מים חמים נכניס את הקציצות שיצרנו.

המצרכים לרוטב קציצות הדגים:
שום קצוץ שנשאר מהקציצות
שמן רגיל ולא שמן זית
עגבניות טריות בערך 3 – חתוכות לרבעים
1 גמבה אדומה
הוראות הכנה לרוטב:
#1 בסיר רחב נשים שמן רגיל ונוסיף את השום הקצוץ
#2 בבלנדר נטחן את העגבניות, הגמבות
נשפוך את התערובת לתוך הסיר
#3 נוסיף מעט מלח לרוטב
#4 נוסיף טיפה כמון ופפריקה מתוקה
#5 נוסיף מעט כורכום ופלפל שחור
#6 נוסיף גרגירי חומוס מושרים
#7 נוסיף עלי כוסברה
#8 נבשל כ-10 דקות עד שהוא מבעבע
#9 נעביר את הקציצות לסיר
ונחכה עוד עוד 10 דקות עד שיהיה מוכן
